AnnaTEFka  Ontmoetingsweekeinde
1e weekend van juli in Nijnsel Terug
             naar het begin


Ik liep al een tijdje rond met het idee om eens te kijken of het mogelijk zou zijn om een ontmoeting te organiseren voor alle bezoekers van mijn website. Lang wist ik niet hoe ik dat in mijn eentje aan moest pakken.

Mijn eigen collectie is immers maar zeer beperkt. Het merendeel van de informatie die ik heb, staat bovendien al op mijn website.

Zo af en toe heb ik een ontmoeting met Tony Lenders om eens bij te buurten over onze gemeenschappelijke hobby. Hierbij opperde ik ook het idee om zo'n ontmoeting of dag te organiseren. Tony had hier ook wel oren naar. We hebben toen onze gedachten uitgewisseld. Dit was voldoende om de kogel door de kerk te krijgen. Ik heb toen ook René de Bruin gevraagd of die mee wilde. Daar hoefde hij niet over te twijfelen.

Van het bestuur van de KLW hebben we spontaan toestemming gekregen om de ontmoeting te organiseren tijdens de show van de KLW in Nijnsel. De KLW is zo'n beetje mijn thuis club voor de tractor hobby.
Klassieke Landbouw werktuigen vereniging (KLW)

De ideeën worden nu steeds concreter.
René de Bruin zal voor wat speciale gereedschappen zorgen.
Tony Lenders zal wat modellen verzorgen aan de hand waarvan het een en ander uitgelegd zal worden.
Kijk maar eens naar de eerste foto's hieronder.

versnellingsbak en stuurhuis Ferguson TE20

stuurhuis en
         versnellingsbak van TE-20 trekker

Ik zal zorgen voor een aantal borden met informatie. Denk daarbij aan serienummers en een modellen/bouwjaren overzicht. Ook zal er een laptop staan waarop een onderdelen programma draait.
Als het lukt, zullen er ook enkele DVD's met Massey Ferguson films vertoont worden. Daarnaast probeer ik ook nog allerlei andere Massey Ferguson informatie op papier te krijgen. Dit om zoveel mogelijk kennis met elkaar te kunnen delen en om elkaar voort te helpen met de hobby.

Maar minstens zo belangrijk voor ons, is het in contact komen met elkaar.De eerste editie is achter ondertussen achter de rug. Tony, René en ik hebben het als heel leuk ervaren. De hele dag hadden we mensen op de stand. En deze mensen kwamen ook nog eens uit nagenoeg alle provincies van Nederland. En ook diverse zuiderburen (België) hebben de stand bezocht.

Hieronder zie je enkele foto's  van de stand.

Overzicht van de AnnaTEFka stand in Nijnsel
De opengewerkte modellen van Tony Lenders trokken veel belangstelling.

Overzicht van de AnnaTEFka stand in Nijnsel

Overzicht van de AnnaTEFka stand in Nijnsel

We zijn nu een paar jaar verder en het is nog steeds leuk om de stand neer te zetten in Nijnsel.
De informatie die we verschaffen wordt nog steeds op prijs gesteld door de bezoekers.
Wel blijft het een uitdaging om steeds weer iets nieuws neer te zetten.

Klik hier om naar de website annatefka te gaan